crime.ee Foorumid

Mine tagasi   crime.ee Foorumid > The Crime Factory foorum > The Crime Factory JUTUD
Registreeru KKK Liikmete nimekiri Kalender Otsi Tänased Postid Märgi foorumid loetuks

Reply

Thread Tools Hinda Teemat Display Modes
Old 06-25-2010, 01:27 PM   #76
tavikas
Registered User

Liitumise kuupäev: Feb 2005
Elukoht: 'beyond reality'
Vanus: 26
Send a message via MSN to tavikas Send a message via Skype™ to tavikas
Vaikimisi

Tsiteeri:
Originally Posted by Metalclav Vaata posti
Miks te kõik vingute? Ega need vead ei takista ju arendamast või mängimast, ja pealegi Crime meeskond teeb uut uuendust aga kui kõik siin karjuvad mingist tühisest veast, siis see takistab nende töötegemist.... Pealegi need vead parandatakse kindlasti ära, peale uut postkontorit... "Kes kaua kannatab, see kaua elab" (Või kuidas see oli...)
Nimetatud vead just segavadki konto arendamist. Kui ma näen ekraanil valeinfot siis ma ju ei saa sellega arvestada ja pean ise käsitsi üle arvutama

Tsiteeri:
Originally Posted by LJ Vaata posti
Paluks hetkel kõik vead, mis leiate siia postitada.
...
Kõik kõrvalised postitused lähevad kustutamisele! Samuti postitused, milles pole korralikult viga kirjeldatud.
nagu öeldud ka eelpoolviidatud teema avapostituses, siis on selle teema eesmärk vigade teavitus ning viga mittekirjeldavad postitused, nagu sinu viimane ja ka minu praegune post, kuuluvad kustutamisele.

PS! Misjaoks seda postkontori uuendust, millest igal pool pasundatakse, üleüldse vaja on? Mul isiklikult pole postkontoris viimase aasta jooksul mingeid probleeme olnud..
tavikas on offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules