![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
See uuendus mis hetkel tuli, on ikka väga kõva uuendus.
![]() ![]()
|
|
|
#2 |
|
Registered User
Liitumise kuupäev: Jul 2009
|
Ise olen sammuti uuendusega rahul, eriti suurt tähelepanu sai see, et saab kirja saata kõikidele accidele. Ise olen punasest ning võin vabalt saata kirja musta maailma
et see nagu oli suureks üllatuseks, kuid hetkel mai saa aru. Nüüd on ju nagu 2 foorumit 1 on see millese l2hed l2bi crime pealehe ning teine on see millese pääsed kui oled end kasutajasse sisse loginud . Keegi võiks natukene seda selgitada :P |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
Liitumise kuupäev: Sep 2009
|
Uuendus väga viis
![]() Pakun, et sellest foorumist viiakse äkki kõik sinna üle Kuigi see foorum tundub natuke parem olevat, kuna on suurem ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Registered User
|
Tsiteeri:
Uuendus täits 5 + aga keegi võiks seda seletaa, kuhu lähevadsabunud kirjad, kui sal all on saadetudkirjad? Infernalile: Kes käsib sul puu otsas ollla?
|
|
|
|
#6 |
|
Crime meeskonna liige
Liitumise kuupäev: Dec 2006
Elukoht: Pärnumaa
|
Enam polegi eraldi saadetud ja saabunud kirjasid, on kirjavahetused. Eks katsetage ise ja uurige.
Peale selle, miks tegite selle teema siia, mitte mängu ? ;D
|
|
|
#7 | |
|
Developer
Liitumise kuupäev: Jan 2003
Vanus: 27
|
Tsiteeri:
Uue postkontori süsteemiga saab pidada kirjavahetust ilma, et iga kiri oleks uue lingina. Täpselt nagu foorum.
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
Liitumise kuupäev: Sep 2007
|
Mind huvitab, miks ei ole võimalik vaadata enne seda uuendust toimunud saadetud kirju? Kogu vajalik info on nii ju mitmetele kasutajatele (ka mulle endale) kadunud
![]()
|
|
|
#9 |
|
Registered User
Liitumise kuupäev: Jun 2008
Elukoht: L.A
|
Miinus on vast see ka et sõbralistist kõik sõbrad ära kadunud
Edit: kiire ettepanek crime meeskonnale tehke kohe asi ära , et kui on mmängusisene foorum siis et sulgudes oleks postitaja nime taga maailma nimi ka muidu ajab segadusse
![]() Mustas:lilwayne Keemik: 131/141 Käsitöö: 101/120 Joogimeister: 124/126 Auto täiustamine maksis 118,829,847,236 EEK Last edited by lilwayne : 07-28-2010 at 03:06 PM. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Crime meeskonna liige
|
Kasutajanime ees on ring, mis näitab, millise maailma kasutajaga tegu. Maailma nimi sulgudes teeks asja liiga kirjuks ja lohisevaks
![]()
|
|
|
#11 |
|
Registered User
Liitumise kuupäev: Jun 2009
|
Aga kas nüüd jääbki kaks foorumit? see uus foorum on parem...
![]()
|
|
|
#12 | |
|
Registered User
|
Tsiteeri:
![]()
|
|
|
|
#13 |
|
Crime meeskonna liige
|
Kindel et varem saadetud kirjad "Saabunud kirjade" all alles pole ? Ma pole küll kindel, seda osa näpiti ammu, kuid minuarust jäid need sinna alles.
Kui tõesti on kadunud, siis oli tegu tehniliselt võimatu asjaga. I think.
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
Fakt on see, et mina sain küll kõik kirjavahetused kätte, mis ka varem toimunud olid, kuigi enne uuendusi polnud mul postkastis kindlasti üle 1 lk kirju, nüüd oli neid aga üle 20 lk.
Igatahes tubli töö. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Developer
|
Ma kardan, et tegu on sinupoolse probleemiga, seega ma ei oska kommenteerida. Soovitan mõnd teist brauserit proovida.
|
|
|
#16 |
|
Developer
|
Ajutiselt on kaks, ent varsti kaob see "external" foorum ära. Seega soovitan vestluse üle viia mängusisesesse foorumisse.Seal ons arnane teema juba olemas.
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
Ma ei tea kuidas teistega on, aga minul ei ole saadetud kirju (enne uuendust) võimalik näha ühegi kasutaja alt mitte ühestki maailmast.
|
|
|
#18 |
|
Registered User
|
Üksasi võiks veel ära kaduda, see just streetracedega. Muidu sõitsid, ning kui võitsid ja võiduraha välja võtsid, kadus teada, nüüd aga ei.
![]()
|
|
|
#19 | |
|
Registered User
|
Tsiteeri:
, saaks tulevikus neid teemasid uurida ja siis nostalgitseda
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
Kui crime meeskond seda teha ei viitsi, siis pead ilmselt päris kõvasti copy paste'ima hakkama
![]()
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|